anqeLqirL Prenses
Mesaj Sayısı : 436 Yaş : 31 Nerden : !ST@NßuL Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: NasıL ßakayım qÖzLerine ßir yaßancı qißi... Salı Ekim 07, 2008 1:49 am | |
| ÖyLe bir haldeyimki .. Bilmiyorsun .. biLemezsin ..anLayamazsın, yüreğimin sancısını ... Hiç bir soruya cevap bulamıyorum .. Kendimce cevaplarım var aslında .. Bütün cevapLarım aynı kapıya çıkıyor Herşeye ''SEN'' diyor yüreğim ... Nasıl kopayım senden .. Nasıl bir yabancı gibi bakayım gözlerine ? .. Bitti dediğim yerde .. herşey seni hatırlatırken .. tekrar tekrar başa dönerken .. unutabilirmiyim ? Unutamam ... Söyle sevdiğim .. Nasıl bakayım gözlerine ? Yaşanmamış sayamıyorum bizi .. .. Oysa tek çaremdin ... Aslında HERŞEYİMdin ... Elini tuttuğumda huzur bulduğum , yüreğimdeki en değerLi hazinemsin .. Yüreğine , gözlerine , herşeyine .. Vurulduğumsun .. Yüreğinde hayat bulduğumsun .. Ömrümsün .. Geçmiş zamanda kaldı bu sıfatlar belki ama .. ben geçiremiyorum .. benim için hala aynı yerdesin .. … Artık birbirimize yabancı olduğumuzu .. Bir türlü kabullenemiyorum galiba Hala aynı kelimeler diziliyor sözlerime .. hala aynı sorular soruyorum kendime .. Nasıl bakarım gözlerine ..? Yabancı gibi mi ? yabancımıyız artık ..? anlamadım yine ... | |
|
<<<ßa$ ßeLasI& Prenses
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 31 Nerden : !!!YenißosNa!!! İş/Hobiler : öqRenci Kayıt tarihi : 01/10/08
| |
anqeLqirL Prenses
| Konu: Geri: NasıL ßakayım qÖzLerine ßir yaßancı qißi... Salı Ekim 07, 2008 10:18 pm | |
| ne demek cnm qörevimiz =) | |
|
and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: NasıL ßakayım qÖzLerine ßir yaßancı qißi... Perş. Ekim 09, 2008 3:18 pm | |
| Evet Çok GüzeLdi... AyrıLıkLarın Sonu ßöyLe mi oLuyo yani... | |
|
anqel.lowe Prenses
| Konu: Geri: NasıL ßakayım qÖzLerine ßir yaßancı qißi... C.tesi Ekim 25, 2008 10:13 pm | |
| Çok güseldi cnm SağoLasınn.. | |
|
anqeLqirL Prenses
| Konu: Geri: NasıL ßakayım qÖzLerine ßir yaßancı qißi... Paz Ekim 26, 2008 1:13 am | |
| ne demek cnm sen sağoL ,, | |
|