anqeLqirL Prenses
Mesaj Sayısı : 436 Yaş : 31 Nerden : !ST@NßuL Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Toz Pemße oLsun isteRdim aŞkım ,, HayaLLerim qißi ... Ptsi Ekim 20, 2008 3:42 pm | |
| ben seni umutsuz sevdim meLeqim. hiçbirşey bekLemedim ki ne a$k nede bir qüzeL söz. sadece bi bakı$ınLa hatta çoqu zaman varLıqınLa yetindim durdum. ama anLayamazsın sen beni be canısı. çünkü sen hiç böyLe sevmedin ki. ke$ke sende sevseydin beni. nefret ediyorum ke$keyLe ba$Layan cümLeLerden. çünkü ke$keLer bir biti$in ba$Lanqıcıdır. ona raqmenn ke$ke diorumm haLaa keşke sevseydin sende beLkide suç bendedir be cnm. sevdiremedim sana kendimi. qerçi oLmayınca oLmaz ya neyse in$aLLah birqün anLarsın beni. sende seversin beLki ama benim seni sevdiqim qibi birdaha seviLmessin bitanem. tamam acıyan qözLerLe bakma bana yeter. bunada katLanırım eveLaLLah. neLere dayanmadım kii ben . neLerin üstesinden qeLdim. bu kız artık seni sevmiyecek. qecenin bir vaktİ kaLkıp sana $iirLer yazmayacak. neLer diyorum ben ya. kendimi kandırıyorum sadece. ben seni hep seveceğim be canısı senn beni hiçbir zaman sevmesendee ben senii hep SEVECEGİM... | |
|