and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Sen... Cuma Ekim 03, 2008 10:26 am | |
| Ertelenmiş zamanlarda görünmez duygular, hiçbir şeyin kıymeti bilinmez. aşka hasret,sana hasret hüzünler akar gider. serseri gönlüm sevdi bir kere seni , el açtı sana çiğnetti yüreğini, fayda etmez iç çekişler.Hayata her zaman geç kaldım. ya gideni sevdim ya da geleni ama ne ben gittim nede geldim... Sensizliğimin kim bilir kaçıncı günü saymaktan vaz geçeli çok oldu. Her günü yok saymak sil baştan başlamak uyurken ölmek gibi sensiz olmak. Varlığınla yanımdayken bilmezdim yokluğunun canımı bu kadar acıtacağını bilmezdim her günümün işkence geleceğini bilmezdim seni bu denli özleyeceğimi, dedim ya hayata geç kalmışım yada erken gelmişim... | |
|
<<<ßa$ ßeLasI& Prenses
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 31 Nerden : !!!YenißosNa!!! İş/Hobiler : öqRenci Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Sen... Cuma Ekim 03, 2008 10:20 pm | |
| hmm guselmiş payLasım için saOl FURkAN | |
|
and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| |