WwW.GeneLfOrum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İstediğiniz ne varsa, hepsi burda...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gerçekten Böyle Mi...?

YazarMesaj
and3Rk
Admin
Admin
and3Rk

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer
Lakap : and3Rk

Gerçekten Böyle Mi...? Empty
MesajKonu: Gerçekten Böyle Mi...?   Gerçekten Böyle Mi...? Icon_minitimeC.tesi Ekim 25, 2008 4:09 am

GERÇEKTEN BÖYLEMİ !!!

Bir kız arkadaşımla sohbet ederken kızları bir türlü anlayamadığımızı söylemiştim ve o sadece gülmüştü. Evine döndükten sonra üşenmemiş netten bir yazı bulup bana göndermiş. Ne dersiniz? Kim haklı?

- İyi adamlar çirkindir.
- Yakışıklı adamlar iyi değildir.
- Yakışıklı ve iyi adamlar eşcinseldir. - Yakışıklı, iyi ve heteroseksuel adamlarr evlidir.
- Çok yakışıklı olmayan ama iyi olan adammların parası yoktur.
- Parası olan, çok yakışıklı olmayan ama iyi adamlar, bizim onların parası peşinde olduğumuzu düşünür.
- Yakışıklı ama parasız adamlar bizim parramız peşindedir.
- Parası olan, çok iyi olmayan ama nasılssa heteroseksüel olan adamlar bizim yeterince güzel olmadığımızı düşünür.
- Bizim güzel olduğumuzu düşünen heteroseeksuel, biraz iyi ve parası olan adamlar korkaktır.
- Biraz yakışıklı, biraz iyi, bir miktar parası olan ve heteroseksuel adamlar utangaçtır ve asla ilk hareketi yapmazlar.
- Asla ilk hareketi yapmayan adamlar, inssiyatifi biz ele aldığımızda otomatik olarak bize ilgisini kaybeder
https://genelforum.aforumfree.com

Gerçekten Böyle Mi...?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BöyLe Sewdim İşte ...
» Hiç Böyle Dostunuz Oldu Mu...?