and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Töreler Ve Sevdiğim İnsan C.tesi Ekim 25, 2008 2:51 am | |
| Adetler töreler ne yazıkki günümüzde devam edip duruyor. ben bu hayatta iki kez gerçekten çok ama çok sevdim ama hiç biriyle evlenip yuva kuramadım ailem hep mudahale etti ikincisni ilkinden daha çok sevdim. onunlada olmadı abim ite kaka dayımın oğluyla beni zorla tehtitle evlendirdi. şimdi onunla yaşıyorum vede seviyorum bir sorun yok ama duyğusallık olmaksızın bir kuzen bir kardeş sevgisi gibi ne yapacaksın adet töre devresi halen yaşanıyor günümüzde aman kız başkasına gitmesin.tanıdık bildik olsun belkide onlarda haklı.Kendilerince. şimdi ikinci çok sevdigim arkadaşımla görüşüyor mailleşiyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum üç kezde yüz yüze görüştük onunlayken çok mutlu oluyorum. birkezde sinamaya gittik bir cumartesi sabahıydı. sinamanın içinde bizden başka kimseler yoktu. Birden bir yakınlaşma oldu ve birbirimizi dudaktan öptük çok hoşuma gitti onun dışında birşey olmadı eve döndügümde büyük bir vicdan azabı duyarak saatlerce ağladım yaptığım çok ama çok yanlış birşeydi.Birdaha görüşmek istemedigimi yazdım ona vede atacağı maillerede cevap yazmayacağımı bildirdim. şimdi görüşmüyoruz ama onu çok sevdigim bir gerçek. | |
|
<<<ßa$ ßeLasI& Prenses
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 31 Nerden : !!!YenißosNa!!! İş/Hobiler : öqRenci Kayıt tarihi : 01/10/08
| |