anqeLqirL Prenses
Mesaj Sayısı : 436 Yaş : 31 Nerden : !ST@NßuL Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: AşK haLa waRrRr...!! Ptsi Ekim 20, 2008 3:56 pm | |
| Ah nerede o eski sevgiler,aşklar?Sık sık soruyorum bu soruyu kendime. Nerede o masum saf duygular? Yalnızca bir bakışla deli divane olan aşık,büyüleyici bakışlı maşuk nerede?Kalmadı mı o eski sevgililer? Bir kere görüpte ölümüne sevdalanan,söz verip sevgili için yüreği çarpan,hasretiyle parmparça olan,sevgiliye kavuşunca bayram yaşayan aşık nerede?
Korkuyorum!Benim sevgi anlayışım bu çünkü. Bir kere sevdaya tutulmaya göreyim yüreğim yanar sevgili için yanarda tutuşur. Aşk derler senin ismin gelir aklıma aşka sen diye hitap ederim.Yüreğimi yüreğine kelepçeler benim olacağın günü beklerim. Bir bakışınla ya dünyalar benim olur ya da sonum olur. Bir sözünle birikirim sana ya da savrulup giderim yaprak misali. İşte sevgili aşk sensin.Sen aşkların en güzelisin. Hiç gitmeyelim birbirimizdenki aşka inanmayanlar bizi görünce anlasın Aşk hala var.Bizim gözlerimizde,yüreğimizde,içimizde bir yerlerde aşk hala var. | |
|
yalnız_girl Prenses
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 31 Nerden : !sTaNßuL Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Geri: AşK haLa waRrRr...!! Salı Ekim 21, 2008 6:36 pm | |
| Korkuyorum!Benim sevgi anlayışım bu çünkü. Bir kere sevdaya tutulmaya göreyim yüreğim yanar sevgili için yanarda tutuşur.
Çok güzeller sağolasın .... | |
|
anqel.lowe Prenses
| Konu: Geri: AşK haLa waRrRr...!! Cuma Ekim 24, 2008 9:23 pm | |
| Çok güselmişş cnmm yaa saĞoLasınn.... | |
|
<<<ßa$ ßeLasI& Prenses
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 31 Nerden : !!!YenißosNa!!! İş/Hobiler : öqRenci Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: AşK haLa waRrRr...!! Cuma Ekim 24, 2008 10:49 pm | |
| qsLmiş payLasım için saoL cnm | |
|
anqeLqirL Prenses
Mesaj Sayısı : 436 Yaş : 31 Nerden : !ST@NßuL Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: AşK haLa waRrRr...!! Paz Ekim 26, 2008 1:13 am | |
| YorumLar için Tşk.Ler ,, ne demek sizLer sağoLun... =) | |
|
LeJyOnEr Yeni Üye
| Konu: Geri: AşK haLa waRrRr...!! C.tesi Kas. 01, 2008 5:19 pm | |
| çok güzel paylaşımlar çok tşk.ler | |
|