WwW.GeneLfOrum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İstediğiniz ne varsa, hepsi burda...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

TRAKYALININ MEKTUBU

YazarMesaj
RüZgArIn SeSsİzLiĞi
Prenses
Prenses
RüZgArIn SeSsİzLiĞi

Kadın
İş/Hobiler : ÖğReNcİ
Lakap : kişiye göre deiiişiii:D

TRAKYALININ MEKTUBU Empty
MesajKonu: TRAKYALININ MEKTUBU   TRAKYALININ MEKTUBU Icon_minitimePerş. Ekim 16, 2008 5:09 pm

Sevgilim Asibe

Te bu a$am zamanlarida epten akilcimi alir, gözümü gögnümü bi o$ edersin beyav.abe Allah belacimi versin seni cuk severim. Ne derim sana bu a$k beni canimdan etmezse gene iyi.

Yatmazmiyim yatacima abe bi direm uyku girmez güzlerime.Dün o yani dün bu yani ep gene silinmez senin ayalin beya.Günlerdir ekimekten sudan kesildim artikim.

Tarlada elim çapa tutmaz, gayfide desen ne bi laf iderim akide$leynen ne 66 uynarim. Dü$ün bubamdü$ün.

Recep aganin sipasi gibi önüme baka baka solurum. A$amlari sizin maallede sülerim "yârim sende vifa yokmu" þarkisini. Duyarsin elbet, elmiþ ninem bilem digner. Anlarim kizanim seni anlarim der. Ama üzmeyesin bo$una datli canini unda u buba varken vermez asibeyi sana der ep.

I$te u zaman çeltik tarlasina döner galbim epten gene vicik vicik.

$u buban olucak gapçik agizliyi yola getiremezmisin beya. û‚$iklik çekeriz bilirsin i$te. Eriye eriye gündöndü sapina döndük anacini satiminin. Az çok zanaatimiz de var. Yapariz baçede bi dügün. Daktiririm be$ dane cumuriyet, alirim uzun tülü mantu, alirim kul çantasi, alirim içine allik bilem. Süle anana a$ama bunlari çitlatsin bubana.

Yogsam atar em vAllahi em billahi damarlari begnimin. Buzmayasin adamin aklini. Yarin gecem alil'le rasim'i yanima gatip senide ismayil'in cibe atip, çiktikmi çulu yoluna bokumu yeti$irler arkamiza.

Te ben adama bukudaa sülerim kal saglicakla.

TRAKYALININ MEKTUBU
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Karşılıksız Sevda mektubu...
» esi bitkisel hayata giren bir erkeğin mektubu