CaPoNn.. Prenses
Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 30 Nerden : Yanibosnaa Lakap : caponn xD Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Söylenemeyen... !!! Paz Ekim 12, 2008 12:38 pm | |
| Söylenemeyen Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? ..
Yağmur bırakmadan geçen bulutlar gibiydi zihnimdeki düşünceler; dilime düşmeyen, sözcüklere dönüşmeyen! .. Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? ..
Her zaman fazla oldu söyleyemediklerim, söyleyebildiklerimden! .. Her zaman; bir bilinmez lisandaki çözülmez şiirleri koklayıp, hissettirmeye çalıştım sana... Her zaman biraz daha zaman kolladım seslenmek için sana, ve her zaman hayıflandım; Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? ..
Kendi karanlığında; güneşe görünmek için karar veren bir tohum gibiydim... Zordu çıkmak gömüldüğüm çamurdan; Ama güzeldi!..
Sen güzeldin ve ben, güzelleşiyordum seni düşündüğümde!.. Kendi karanlığında; güneşe görünmeye karar verip yeşillerini giyen bir tohum gibiydim...
Boyutları değişiyordu hayatımın... Yani, değiştiren sendin boyutlarını hayatımın; büyüyordum, gelişiyordum, genişliyordum... Söyleyebildiklerimden çoktu her zaman, söyleyemediklerim; bu yüzden kelimelerimin arası açılıyordu!..
Sığdıramadığım her duygu; iki kelimemin arasındaki boşlukta gizli... O yüzden, yazdıkça parmaklarım,,, ve işte yine o yüzden söyledikçe dilim topallıyor!.. Toparlayamıyorum zihnimi... Seni özlüyor, ve terliyorum özledikçe; Seni koklamak için... İçimdesin!
| |
|
anqel.lowe Prenses
| Konu: Geri: Söylenemeyen... !!! Paz Ekim 12, 2008 10:33 pm | |
| Süperr cnm yaa...SaĞoL paylaşımın için.... | |
|
CaPoNn.. Prenses
Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 30 Nerden : Yanibosnaa Lakap : caponn xD Kayıt tarihi : 02/10/08
| |
anqeLqirL Prenses
Mesaj Sayısı : 436 Yaş : 31 Nerden : !ST@NßuL Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Söylenemeyen... !!! Ptsi Ekim 13, 2008 1:29 am | |
| Süperdi cnm ya...SaoL payLaşım için =) | |
|
<<<ßa$ ßeLasI& Prenses
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 31 Nerden : !!!YenißosNa!!! İş/Hobiler : öqRenci Kayıt tarihi : 01/10/08
| |
CaPoNn.. Prenses
| Konu: Geri: Söylenemeyen... !!! Paz Ekim 19, 2008 1:13 pm | |
| | |
|