TeKtAnEm Prenses
| Konu: kacamak dogum gunu partsı Çarş. Ekim 08, 2008 1:08 pm | |
| 2005 yılındakı dogum gunumu gece dısarda arkadaslarımla bı barda kutlamıstım.. bundan aılemın haberı yoktu tabı..olsa zaten bana asla ızın vermezlerdı.. calıstıgım ıcın onlara mesaıye kalacagımı soylemıstım..gecenın bır yarısı eve tek basıma gelmeye nasıl cesaret edebıldım ınanın bende bılmıyorum.. genclık ıste sımdı yap deseler hayatta yapamam herhalde .. herkesın delı cesaretının oldugu bı an vardır bende de o gece o delı cesaretı vardı ve yaptım .. ama ıykıde yapmısm cok eglencelı bı dogum gunu partısı olmustu.. bunu burda ıtıraf edıyorum ama furkan sen sakın annemlere bısı söyleme onlar hala bılmıyolar | |
|
and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| |
RüZgArIn SeSsİzLiĞi Prenses
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 32 Nerden : istanbul//YAYLA İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : kişiye göre deiiişiii:D Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: kacamak dogum gunu partsı Cuma Ekim 10, 2008 7:18 pm | |
| arzu abla beni gaza getirdin bende itirafda bulunucam galibada bende bu itirafla deli cesareti yapcam ....... NE DERSİN ????? | |
|
and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| |
RüZgArIn SeSsİzLiĞi Prenses
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 32 Nerden : istanbul//YAYLA İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : kişiye göre deiiişiii:D Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: kacamak dogum gunu partsı Cuma Ekim 10, 2008 7:56 pm | |
| sende varya canına minnet dimi seni gidi | |
|