eskiden piyasa nerde biz ordaydik artk biz nerde piyasa orda*
hiç bir manita bana ayak geçemez çekse bile ayakta gezemez*
oturup anlat desen soyleyecek sozum yok nerelerdeydin desen var oldugum bir yer yok*!
beni gorup kendini sinama sadece gorebildigin kadariyim hayat bir kumar ise zarlari ben atarim;)
beni unutsun demi$sin hiç du$undun mu hatirlamaya deger misin
giitin vefasiz bittim saniyorsun kimin yureginden kimi kovuryorsun
simdi gitsem koymaz ki kalsam neye yarar ki sana ask hiç yakismamis ben yakistiramam ki
hani o sessiz gunde kulagima fisildamistin yha benimle çikarmsin die duy simdi fisiltimi seninle merdiven bile çikmam
ne sekil için verenle nede veren için sekilden sekile girenle isim olmaz
kapim kapanmaz barismak istegen barissin korkumda da yok yani ortalik karissin
herseye bilmene grk yok haddini bil yeter.
basitler iftira eder!acizler sikayet eder!acizlerde idare eder!!
alayina gider demedikmi ? cefalari biz çekmedikmi? ahh be kanka bizde sevmedik mi??!!
senin ne oldugun bnm için hiç onemli deil sonuçta gozlerimin sana baktigi kadarsin!!
hayatim sana siradan gelmesin ben kendime yeterim zamanla alismayida bilrim ama unutmayi daha ogrenemedim!!
bana bulasma kalbini kirarim ustume gelme dunyayi yakarim bu sevgi sana çok geldi bundan boyle uzak duralim;)
seninle i$im bitmedi bitmez ay gun yuzu gormedi gormez sana soglemeye degmedi deymez seni bnm kdr kimse sevmedi SEVEMEZ!!
hakkimda dedikodu yapip bos konusanlar devam edin reklamin iyisi kotusu olmaz
seni hayattin kuralarina gore deil kafama gore yasadim
burda ettiket geçmez ne entel ayaklar ne sulu tavirlar burasi bizim mekna yok ole
bu sozlerimin sana kapak olsun iyi oturtum helal olsun tipin yokki seklin olsun hadi jnm ikile yolun açik olsun
olumune sevdim sevmedi serefsiz ama dur biz kaldirdigimiz gotu indirmesinide bilirizZZ!!!!!