and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Emre Aydın Şarkı SözLeri [2] Perş. Ekim 02, 2008 1:26 am | |
| Sen ve Ben
tanımadığım kişiler var hep aynadaki yüzümde hiç bilmedim ki istediğimi.. ne seni ne de kendimi
bişeyim yok.. geçer dedim ama geçmedi..
bilmiyorum bilemiyorum artık hiç birşeyi.... bize dair söylenecek tek şey belli gibi.. sen ve ben ikimiz.. kabul et en dipteyiz...
tanımadığım kişiler var hep aynadaki yüzümde hiç bilmedimki istediğimi... ne seni ne de kendimi..
bişeyim yok.. geçer dedim ama geçmedi.
bilmiyorum bilemiyorum artık hiç bir şeyi bize dair söylenek tek şey belli gibi sen ve ben ikimiz kabul et en dipteyiz..
sen ve ben ikimiz kabul et en dipteyiz...
Sende Bir Gün
Gönlümde açmadan solan bir gülsün Her zaman gamlıyım her zaman üzgün Beklerim yolunu aylar boyunca Yeter ki gel bana senede bir gün Ağarsa saçlarım Solsa yanağım Adını anmaktan yansa dudağım Bu aşka canımı adayacağım Yeter ki gel bana senede bir gün
Süpriz
Ne güzel sürpriz bu böyle Hoşgeldin Boşver çabalama, konuşmak zorunda değilsin Hem hareketlerinden, Küçücük mimiklerinden kalbini okurum ben. Bütün gün yataktaydım, yüzümde yastık izi Seninse geçmisinde binlerce agır yenilgi
Çok şaka yaptiysam Aslında korktuğumdan Beni zaten tanırsın sen
Derler ki , bir yerden sonra Acımaz daha fazla Zaten aşk kötü bir şaka Anlamaya çalışma Her güzel sey bitermiş Aşk nedensiz sevmekmiş Kulağımda gürültüyle, uyurken televizyon açık kalmış Bir ülkenin bodrum katında Kirli bir savaş varmış Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu Beni hep unuttu
Tesadüfen
DÜn gece seni gördüm rüyamda. Ağlayarak uyandığım tek hatırladığım. Nerdesin ve ne yapmaktasın simdi ? Ben hala seni söylüyorum.
Belki bir gün tesadüfen Belki bir gün tesadüfen
Telefonlara ben baktım gittiğinden beri. Ben özledim en çok seni. Nerdesin ve ne yapmaktasin simdi ? Ben hala seni soyluyorum.
Belki bir gün tesadüfen Belki bir gün tesadüfen..
Unut Gittiğin Bi Yerde
Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile
Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende
Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım
Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim
Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende
Ve GüLümse Şimdi (Bebeğim)
Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel Allah tanıştık evvelden Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin götür kokunu
Çocuktun hep sen , elinde balonla ... Engel miydim ben ? İğne miydim ? Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş ...bebegım...
Ve uğraşmak anlamsız Yüzündeki yabancı Her geçen saniye bana daha yabancı . Ve böyle olmasın bildiğim gibi kalsan Her geçen saniye daha da zorlaşmasın Gülümse şimdi gülümse şimdi gülümse şimdi ve gülümse şimdi ...bebegım...bebegım... Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım Istanbul gibi ..
Bebeğim ...
Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... öyleyim .
YaLan
Geri döndüren gördün mü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan...
Yalan başkası yalan Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Dünyada ölümden başkası yalan
Zaman kendine benzetmez herkesi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçerm i Dünyada ölümden başkası yalan
Yalan başkası yalan Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Dünyada ölümden başkası yalan
Sitem etme haberi yok dağların Gözlerini ellerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan
Yine De Senbilsen neler çektim ben senden uzak oralarda hiç çıkmadın aklımdan senden uzak oralarda
küçücük bir çocuk düşmüş bir romanın ortasına bir aşkın öldüğü gün ölmelimi anısına?
yinede sen,en önce sen yinede sen,en önce sen(×2)
bak solgun işte renkler hep tek tek söndü ışıklar adınla uyandım oysa her günün sabahında
yapamayacağım şeyler var birazcık anlasana sen ki beni öldürensin şimdi beni duymasanda
yinede sen,en önce sen yinede sen,en önce sen(×2)
bitti yok canım ne bitmesi
yinede sen,en önce sen yinede sen,en önce sen | |
|
<<<ßa$ ßeLasI& Prenses
Mesaj Sayısı : 584 Yaş : 31 Nerden : !!!YenißosNa!!! İş/Hobiler : öqRenci Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Emre Aydın Şarkı SözLeri [2] Cuma Ekim 03, 2008 10:15 pm | |
| bu adamı hiç sefmiom ama sarkılarııı quseL | |
|
and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| |
yalnız_girl Prenses
Mesaj Sayısı : 163 Yaş : 31 Nerden : !sTaNßuL Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Geri: Emre Aydın Şarkı SözLeri [2] Çarş. Ekim 08, 2008 6:40 pm | |
| Ve GüLümse Şimdi (Bebeğim) ßu şarkısına bayılıyorum ben yaa sağol paylaşım için bu arada. | |
|
and3Rk Admin
| |
RüZgArIn SeSsİzLiĞi Prenses
Mesaj Sayısı : 58 Yaş : 32 Nerden : istanbul//YAYLA İş/Hobiler : ÖğReNcİ Lakap : kişiye göre deiiişiii:D Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Emre Aydın Şarkı SözLeri [2] Çarş. Ekim 15, 2008 6:47 pm | |
| paylaşım için saol fuki bende bu adamın kendisini ve şarkılarını seviom | |
|