and3Rk Admin
Mesaj Sayısı : 620 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Yenibosna İş/Hobiler : Öğrenci/Müzik, FutboL and Computer Lakap : and3Rk Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Emre Aydın Şarkı SözLeri Perş. Ekim 02, 2008 1:23 am | |
| Afilli YalnızLık
Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi
Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm...
Sövdüm, sövdüm, sövdüm� ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara
Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm...
Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya...
BeLki Birgün ÖzLersin
Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin
Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana
Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin
Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana
Ben Sensiz İstanbuL'a Düşmanım
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi. İçimi döktüm bugün yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün içimle konuştum
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça paramparça Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz istanbul'a düşmanım
Kestiğim ümitlerden yelkenler yapıtım ama yokluğunda ne Gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım
Kaybetmenin tiryakisi bir çocuk gibi Sustum kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça paramparça Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz İstanbul'a düşmanım
Bu Kez AnLadım
Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum
Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum
Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum
Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sorular biliyorum
Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum
Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum...
ÇaLma Açmam Kapıyı
Şimdi ben ne desem boş Ne anlatsam faydasız Sorular var cevapsız bak yüzlerde Tam altı kez düştüm Gör işte ben de öldüm Lütfen konuş konuş benimle Sesini duysam yeter
Aynı şeyleri istedik Aynı şeylerde sevindik Herkes gördü ikimizden başka Sesini duysam yeter
Şimdi ben ne desem boş Ne anlatsam faydasız Sorular var cevapsız bak yüzlerde Tam altı kez düştüm Gör işte ben de öldüm Lütfen konuş konuş benimle Sesini duysam yeter
Beyaz şarkı küçük şarkı Çalma açmam kapıyı
ÇığLık ÇığLığa
Işıkla kal ve sakın değişme Onlar seni değiştirmek isteseler de Başını eğme ismimle uyan her güne Ne kadar benim olmak istemesen de
Sesimi hisset şarkıma dokun işte Onlar hep sorarlar boşver ilgilenme Kaçı kaldı ki sen çekip gidince Ne kadar geri dönmek istemesen de
Şehirler yandı çığlık çığlığa Ben acıyı tattım kanına karıştım
Işıkla kal ve sakın değişme Onlar seni değiştirmek isteseler de Başını eğme ismimle uyan her güne Ne kadar benim olmak istemesen de
Şehirler yandı çığlık çığlığa Ben acıyı tattım kanına karıştım
Dayan YaLnızLığım
Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ?
Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ?
Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla
Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım
Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ?
Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin
Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla
Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım
Dönersen
Üç ayaklı sandalyem Daha fazla dayanmaz susarsan kırılır gider Aslında çok zor değil Gerçekler çelimsiz istersen yeniden Kalbim kırık kapılar açık Aynı şarkıyı söylüyorum Yolum ince yolum uzun Yalnızlığımda yürüyorum
Üç ayaklı sandalyem Daha fazla dayanmaz susarsan kırılır gider...
Geçen Cuma
geçen cuma gördüm sni bn deildim yanındaki görmemiş gibi yaptm biraz daha hızlandım koştum sonra uzaklaştım düştüm artık yoldan çıktım
bilsen neler kaçırdın peki bn nerde yanlış yaptım dur brz snde düşün bn artk çok deiştim hep sustum hep dinledim snde düşün
Git
Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye
Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme...
Hareket Vakti
is karası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem
çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince
mum gibiyim senin ışıl ışıl o gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme
çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince
çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerden bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince
İhtiyacım Var Sana
bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın... tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın... öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda...
KaLan SağLar Senin OLsun
Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk Duymazdan geldiysek bile Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Öldün zaten kaç gün önce
Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ...
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa
Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan
Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ...
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa
Kim Dokunduysa Sana Ona Git
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
Yaptım çünkü aşık oldum� deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam
Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem
Onlar gibi değilim ben Adam olmadı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
Koyver Gitsin
Burdan öteye de yol yok Burdan öte bir köy yok Yanındaysa gözyaşın bundan iyi vakit yok Koyver gitsin...
Gözlerin bile donmuş O kadar soğuksun ki Elindeyse bir şişe içinde ben olsaydım Beni yudumlar mıydın?
İçinde yıkık bir şehir Benimle gelir miydin? Çözülseydi gözlerin Yüzüme bakar mıydın? Beni yudumlar mıydın?
Burdan öteye yol yok Burdan öte bir köy yok Yanındaysa gözyaşın bundan iyi vakit yok Koyveeeeer gitsin...
Kör TaLih
Dur tahmin edeyim! Çok mu yoruldun? Çok mu mutsuzsun? Gidiyor musun? Bırak artık bahsetme kaderden filan Biliyorum herşeyi kördüğüm bu filmi Sessizliği paylaştığımız zamanlarda Yada şimdi burada bu kör kuyuda Bırakmadı peşimi bıramıycakta Kör talih Ahhhh kör talih Kör talih Ahhhh kör talih
Dert etme alışırım biraz zamanla Koşarım tek başıma yalın ayakla Yalnız bırakmaz yer yerinden oynasa Kör talih Ahhhh kör talih Kör talih Ahhhh kör talih
Amaaaaannnnnnnnnn kör talih Aaaaahhhhhhh kör talih
Dert etme alışırım biraz zamanla Koşarım tek başıma yalın ayakla Yalnız bırakmaz yer yerinden oynasa Kör talih Ahhhh kör talih Kör talih Ahhhh kör talih
Rüyamdaki AptaL Kadın
Rüyamdaki Aptal Kadın Hala aklımda adın...
bir dursan bir dinlesen bir dursan ah bir dinlensen yakışmazmı istanbul bize korktun kaçıp gittin işte...
rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın... rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın...
bir dursan bir dinlesen bir dursan ah bir dinlensen yakışmazmı istanbul bize korktun kaığ gittin işte...
rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın... rüyamdaki aptal kadın hala aklımda adın...
Sabuha
Beni terketme dedim Bırakıp gitme dedim Sabuha çok bekledim Haber bile vermedin Vicdansız Allah sız kitapsız Sabuha sabuha Nerdesin ah nerdesin Beni öldüreceksin İsmini söylemekten tükendi son nefesim Vicdansız Allah sız kitapsız Sabuha sabuha
| |
|