WwW.GeneLfOrum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İstediğiniz ne varsa, hepsi burda...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu?

2 posters

Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu?
Evet, pişmanlığım bundan ibaret
Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? I_vote_lcap100%Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? I_vote_rcap
 100% [ 2 ]
Hayır, duygularım beni hiçbir zaman yanıltmadı
Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? I_vote_lcap0%Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Aşk mı o da ne?Hiç karşılaşmadık
Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? I_vote_lcap0%Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Aslında şöyle;
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 2

YazarMesaj
Maybe1day
Yeni Üye
Yeni Üye
Maybe1day

Erkek

Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? Empty
MesajKonu: Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu?   Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 1:05 pm

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=maybe1day&meta=
<<<ßa$ ßeLasI&
Prenses
Prenses
<<<ßa$ ßeLasI&

Kadın
İş/Hobiler : öqRenci

Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? Empty
MesajKonu: Geri: Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu?   Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? Icon_minitimePtsi Ekim 06, 2008 12:24 pm

pehhh... Razz olmadı öle bişe henüz Keşke aşık olmasaydım değil de aşık olduğumu sanmasaydım dediğiniz zamanlar oluyor mu? 31789 lol!

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» `Asla yapmam` dediğiniz 3 şey?
» Bir Deliye Aşık Oldum
» Aşık Olma Hakkı
» kEşkE mi iyi ki mi ?
» Bir Daha Değil