LiSeLiM'e iLk MeKTuP
AkLıma Sen qeLdinN ßirden ßire ßırakıp qittiqimden ßeri neLer Yaptın?? YokSa özLemim mi Yakıor içini?? ßeni unutamıor muSun?? KaßusLarında qörüp qözLerinden akan Yaşı sakLamak için saf saf ''KaçTı'' deişimi mi anımsıYorSun??
Sırana ismimi Kazıdın mı LiSeLim? Attıqın Her adımda ismimi mi anımsıYorsun??Arkadaş qrußunda ßen KonuŞuLduqumDa YüZüN KızaRıp qözLerin DoLuor mu LiSeLim?? Her Zamanki qißi cHoq kızLa çıktm HepSi cho0q qüseLdi ELßet zewkLiYimdir ßiLirsin Sahi senin iLk Aşkın ßenim qaLßa HaLa ßaqLısındır eminim Mektußu aLınca eminim ßenim Defterimden qeri dönüş oLmadıqını haTırLarsın SeninLe qüseL qünLer qeçirDiK Sen haLa hoŞuMA qidiorSun TaTLı KısSsıN LiSeLim...ßenden Kes ümidini oLdu mu?? qeri döNeRim diE ßekLeme qit qes toz Ha DerSLerinede ÇaLış..ßenide düşün araSıra MuTLuLuKLaR
£LW€DA LİSELİM
LiSeLİM'E 2. MeKtUP
ßenden mektup aLıncA ŞaŞıRmaDın umarım Dün arkadaşLarLa qörüştüm Önceki Mektußum seni yıkmışş öLe mi?? Sanırım yannış annadn Seni üsmeK DiiLdi Amacım Sadece ßenden Hayır qeLmes demekti LiSeLim YokSa Seni SeWiYoRuM ßiLio musun ?? ßana Seni AnLattıLar ßeni chooq Sewdiqini SöLediLEr
DerDinDen SiqaraYa ßaşlamıssın öLe mİ??Kendine acı sefqiLim Resmimi eLinden düşürmüomuşsun? DeLi qißi oLmuşsun akLıNı ßaşına topLa LiSeLİm ! öL desem öLeceqin doqru muu ?? ßana taptıqın doqru mu LiseLİm ? ŞimdiYe kaDar Hiç sefmedim we ßeni kimse ßöLe sefmedi düşünmedi Sana AşıK oLmakTan korkuom sewqin içimdeKİ küLLeri DeşTİ KıwıLcımLar KaNA dönüştü ArTık SewqiN KarŞıLıkSız deİL
SENİ SEWİYORUM LİS£LİM!
LİSELİM'E SON MEKTUP
HaYır LİSELİM haYır ßana ßunu Yapamassın NasIL ßi KeLimede siLİp ataßiLirsin ? İLk aşkını nasıL unutursun İçime Sen ßüYük ßi acı döktün LiseLİm ßeni düşünmekten yorqun düştüqün resme ßakıp Haykırdıqın Sesim yerine yaqmur sesi dinLediqin doqru mu ? dön ßana LiseLİM HataLI oLduqumu ßiliorum we ßiLiorumki ßeni sewiorsun qözLerin YaLncı deiL söYLediLer LİSELİM! qururunu at ßi Yana ßak ßen Yendim o düşmanı qeri döndüm Sana Ya seN?? Zarfta ßi resmimi ßuLacaksın HaYIr YırtMa onu! sIradan ismimi silme ne oLur KaLßinde ßeni ßirazcık daha tut düşün Şunu iYİ ßiL ßu Sana Son Mektußum Son Yalwarışım Son SesLenişim
LİSELİMmMM
LİSELİ'DEN CEWAP
Eqer ßiqün formaLı LİsELİ ßi kız qörürsn ßeni HatırLa Eqer onunda ßaşı önündeYse ßeni HatırLa ELinde sıkı sıkı tutuorsa kitapLarını eqer onunda ßaşında esen ßi qenç warsa ßeni HatıRLa yanından qeçerLerse dur we ßak onLara ßizim qißi köşede aYrıLıorLarsa ßeni HAtıRLA kız aqLıorsa qenç çaresizken küfürLer sawuruorsa dur we ßak YıLLar önce ßisim açmadn soLan sewqimisi HaTIRLA
Şimdİ Sen acı çek ßenim qißi İLk aşk unutuLmasmış YALAN ßen unuTTuM aRtık sewMioRum qece rüyalarıma qirmiosun Seni qörünce ELLerim TiTreMİo qözLerim doLmuo0o0o AMA ^YALANCI^ die Haykırıorum çünkü
SENİ HALA cho0o0o0oq SEFİORUM
LİSELİN!!